Om Klubben

Klubbens anropssignal är SK4KO, eller under vissa evenemang 7S4VL.

Klubblokalen ligger i gamla lokstallarna i Mora-Noret. Här har vi lokaler för utbildning, radiokörande och umgänge.
Vi träffas tisdag jämn veck kl. 18.00.
SBSA har för tillfället ca. 30 tal medlemmar. Klubben har utrustning för att köra radio på banden 70cm, 2m, 10m, 15m, 20m, 40m, 80m.

Att bli medlem i klubben kostar 300kr för vuxna eller 50kr för er som är under 18 år.
Avgiften är per år och gäller 2024 års medlemsavgift.

För att bli medlem, Swisha ditt namn, e-postadress och ev. signal till 
Swish nummer 123 165 01 42.

 

Om ni ej har Swish så går det bra att sätta in summan på klubbens bankkonto:

Clearingnr: 8166-1
Kontonr: 694 441 953-7
Bank: Swedbank
Märk betalningen med namn, e-postadress och ev. signal.

Skicka gärna ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med din adress samt att du betalat in avgiften.


GDPR – Den nya Dataskyddsförordningen. Träder i kraft 25 maj 2018.

Information för medlemmar och blivande medlemmar om vilka personuppgifter som Siljansbygdenssändareamatörer (SBSA) sparar i klubben register.

Personuppgifter som sparas för att klubben skall kunna ha ett aktuellt medlemsregister samt kunna informera medlemmar om klubbens aktiviteter är: Namn, adress, telefonnummer, mail adress, amatörradio signal eller lyssnar nummer. Denna information spara i Excel fil som ligger på klubbens Google Drive konto och som hanteras av styrelsen.

För att kunna logga in på klubbens hemsida (www.sk4ko.com) för medlemmar så lagras personuppgifter på klubbens webb hotell: Namn, mail adress, amatörradio signal eller lyssnar nummer och lösenord.

De medlemmar som vill fjärrstyra klubbens radioutrustning så kommer amatörradio signal och lösenord att lagras på den dator som styr radioutrustningen.

Personuppgifterna som registreras kommer inte att delges till tredje part. Uppgifterna kommer att raderas under augusti månad om inte medlemsavgift har inkommit för gällande verksamhetsår, gäller ej herdesmedlemmar som måste begära att uppgifter tas bort om så önskas.

Har du frågor till eller om klubben, tveka inte att kontakta oss.